pondělí 29. června 2015

Jak si nechat narůst dlouhé vlasy.

Vetšina dívek(neříkám všechny),by chtěla mít krásné,dlouhé vlasy.Ale jak si je nechat narůst?To Vám poradím v dnešním článku!Doufám že se článek bude líbit a že Vám alespoň trochu pomůžu!:)


  • Strava - Strava je velmi důležitá.Mělo by se jíst nejvíce ovoce,zelenina,maso,ryby,semínka(slunečnicová,dýňová),brambory,luštěniny,oříšky.


  • Vitamíny - V lékarně nebo na internetu snadno a levně zakoupíte například Biosil,zinek v tabletách,Panthenol a Revitalon.Pak i trochu dražší a to jsou DonnaHair a Hairburst.

  • Šampony - Nejlepší šampony jsou obyčejné kopřivové,lipové a březové.Dále bych doporučila používat kopřivové vlasové vody.Vše seženete levně.

  • Hřebeny - I výběr hřebenu je velmi důležitý.Já bych mohla doporučit jedině Tangle Teezer.Sama ho doma mám,dělala jsem i článek o něm ( http://blogbynixx.blogspot.cz/2015/05/stop-vytrhavani-vlasu.html ) .

  • Tepelné úpravy - Tak toto téma je při růstu vlasů snad nejdůležitější.Když si chcete nechat narůst dlouhé vlasy měli by jste v první řadě zapomenout na žehličku,kulmu na vlasy a fén.Nejlepší je nechat vlasy volně uschnout.Můžeš nosit třeba jen culíky aby jsi si je nijak nemusela upravovat a myslím že teď v létě je to nejlepší:).




1 komentář:

  1. Nejlepší volba je strava a přísun vitamínů spojená s pravidelnou masáží vlasové pokožky. Tohle není ,,fake", ale pravda. Jsem čerstvá absolventka oboru kadeřník a tohletéma jsme rozebírali několik hodin.

    OdpovědětVymazat